Pravila igrePitajte nas o igramaMapa sajta ove igreForumi o igrama
 
 

Karte heroja, regija, zadataka i riznice


***** Delovi igre *****

... Širok izbor različitih karti riznice onemogućava njihovo često ponavljanje, pa se veoma retko dešava da u toku jedne partije igrači prođu kroz celu riznicu. Ovo svakoj avanturi daje posebnu draž i neizvesnost, i različitost pri svakom igranju...

 
 

Vaša omiljeni žanr kompjuterskih igara su:

Avanture

RPG

Strategije

Menadžerske simulacije

Pucačine

Nešto drugo

 
 

Tekstovi

 
 

Satirik – Herojska potraga

 
 

Delovi igre Satirik – Herojska potraga

 
 

FIGURE HEROJA

Figure za igru su metalne, izrađene po svetskim standardima i troslojno ofarbane, postojanim bojama i posebnom komponentom za sjaj i presijavanje u zavisnosti od svetla. Ako igrate napolju, uživaćete u igri boja svake figure obasjane suncem.

 
 
Satirik: Figure heroja
 

Svaki heroj je na tabli predstavljen po jednom figurom, dok svoje živote igrač prati posebnim kartama čiji izgled odgovara svakoj pojedinačnoj figuri.

 
 
Satirik: Figure i karte
 

Vajarka Jasmina Đorđević je uspela da sjajno prenese esenciju „nedovršenih“ crteža Dušana Markovića na trodimenzionalne objekte, pa je praktično svaka figura sasvim prepoznatljiva čak i bez boje, koju smo dodali u poslednjem trenutku.

 
 
Satirik: Figure i karte
 

Igranje ovim masivnim minijaturama, koje neće pokleknuti ni pred vetrom ni pred uzdrmanim stolom, sigurno će vam pričiniti mnogo više zadovoljstva nego igranje običnim plastičnim pionima, kakvi se pronalaze u većini igara (jer smanjuju cenu).

 
 
Satirik: Figura na tabli
 

Za kraj predstavljanja figura za igru, evo i jedne zajedničke slike na kutiji, kako biste uporedili njihovu veličinu sa veličinom teksta na kutiji. Minijaturne su, zar ne?

 
 
Satirik: Figure na kutiji
 

Satirik – Herojska potraga je i zvanično prva domaća igra u čijem sastavu se nalaze i visokokvalitetne metalne minijature, izvajane ekskluzivno za potrebe igre.

Ocenite ovaj deo igre:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Igra na tabli Satirik (Herojska potraga) - Copyright © 2008