Pravila igrePitajte nas o igramaMapa sajta ove igreForumi o igrama
 
 

Karte heroja, regija, zadataka i riznice


***** Delovi igre *****

... Širok izbor različitih karti riznice onemogućava njihovo često ponavljanje, pa se veoma retko dešava da u toku jedne partije igrači prođu kroz celu riznicu. Ovo svakoj avanturi daje posebnu draž i neizvesnost, i različitost pri svakom igranju...

 
 

Satirik sajt je:

Skroz OK

Zadovoljavajući

Nedovoljno informativan

Preobiman

 
 

Tekstovi

 
 

Satirik – Herojska potraga

 
 

Delovi igre Satirik – Herojska potraga

 
 

KNJIŽICA SA LEGENDOM I PRAVILIMA

U kutiji igre Satirik – Herojska potraga pronaći ćete i knjižicu od 32 stranice, koja sarži legendu (pozadinsku priču) i detaljno objašnjena pravila igre.

 
 
Satirik: Knjižica sa legendom i pravilima
 

Digitalnu verziju ovih pravila možete pronaći i na ovom sajtu, u pdf formatu (potreban AcrobatReader). Ovaj prilično obimni dokument (skoro 4 MB) možete pronaći na stranici Pravila igre, a možete ga i direktno preuzeti ovde.

 
 
Satirik: Knjižica odozgo
 

U pravilima je navedeno sve, od sadržaja kompletne kutije, preko početne postavke igre, pa sve do „finesa“ kakve su kritični udarci i slične (opcione) sitnice.

 
 
Satirik: Otvorena knjižica
 

Pravila su koncipirana tako da ih možete pročitati odjednom kako biste sagledali sve aspekte igre i sve opcije koje su vam na raspolaganju...

 
 
Satirik: Listanje knjižice
 

... ali ih možete koristiti i tokom igre, kako biste se podsetili kako se šta radi, kada je šta moguće, kako se koriste određene karte ili šta znači koje polje na tabli.

Ocenite ovaj deo igre:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Igra na tabli Satirik (Herojska potraga) - Copyright © 2008